Να στείλετε μήνυμα

Co. βιοτεχνολογίας Xiongyu Yiwu, ΕΠΕ

Στεροειδής σκόνη     HGH     Στεροειδές πετρέλαιο

Whatsapp: +8615102789078

Αρχική Σελίδα

Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Όλα είναι τέλεια! Ευχαριστίες, θα συνεχίσω από σας.

—— Π Blaker

Οι ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη σας, εσείς είναι το μόνο πρόσωπο που στέλνουν τα προϊόντα πρίν λαμβάνουν όλα τα χρήματα. Πήρατε σίγουρα έναν πιστό αγοραστή!

—— Ε Chao

Γεια ο Tom, πώς είναι εσείς; Ελπίστε ότι όλος είναι καλός. Συμπαθώ τη γρήγορη ναυτιλία σας και lile θα σας έδινα όλη την επιχείρησή μου.

—— Μ. Keith

Η ναυτιλία είναι τόσο γρήγορη όσο η οπτική ίνα! Οι ευχαριστίες Tom, εσείς είναι το καλύτερο.

—— John Carlos

Ήρθε πολύ γρήγορα, σας ευχαριστεί

—— Nickolas J

Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd

Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd
Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd
Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd
Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd
Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd
Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd
1 2 3 4 5 6
Εργοστάσιο Γραφείο Εξοπλισμός
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ωκεανία
Μάρκες : XIONGYU
Αριθμός Υπαλλήλων : >800
Ετήσιες πωλήσεις : >5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Sales Manager: Mr.Tom
Whatsapp: +8615102789078
E-mail: tom.steroid@gmail.com

Η Co. βιοτεχνολογίας Xiongyu Yiwu, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2010 και με κεντρικά γραφεία σε Yiwu, επαρχία Zhejiang, είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις της στεροειδών ακατέργαστων σκόνης, του πεπτιδίου και HGH.

 

Δεδομένου ότι η καθιέρωσή της, με τη ισχυρή υποστήριξη όλων των τομέων της κοινωνίας, η επιχείρηση είναι συνεχώς πρωτοποριακή και καινοτόμος, προχωρήστε σταθερά, και πραγματοποιημένη βιώσιμη, υγιής και γρήγορη ανάπτυξη. Η επιχείρηση έχει περισσότερους από 800 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 230 προπτυχιακών φοιτητών, 25 κυρίους και ανωτέρω, και περισσότερα από 100 υπερπόντια ταλέντα υψηλών σημείων και το πλήρους απασχόλησης προσωπικό Ε&Α. Το επιστημονικό και λογικό κλιμάκιο ταλέντου παρέχει την αξιόπιστες πηγή ισχύος και τη τεχνική υποστήριξη για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Η επιχείρηση έχει ενθαρρυνθεί πάντα με την εταιρική φιλοσοφία «της εμμονής στην αλήθεια και της δημιουργίας της ακεραιότητας», και έχει το θάρρος να υποθέσει τη κοινωνική ευθύνη, να εμμείνει στη win-win συνεργασία, έτσι ώστε οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες μπορούν να απεικονίσουν την κοινωνική αξία στην πραγματοποίηση των τιμών τους.

 

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, η επιχείρηση θα εμμείνει στις τιμές πυρήνων «της ευθύνης, της καινοτομίας, της τιμιότητας και της ζωτικότητας», θα συνεχίσει να ενισχύει την καινοτομία, και θα γίνει συνολικά επιδρούσα και σεβαστή καινοτόμος φαρμακευτική επιχείρηση βιοτεχνολογίας. Συμβάλτε στην κοινωνία με περισσότερους, τα νεώτερα και καλύτερα προϊόντα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tom

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Στεροειδές τεστοστερόνης
Ανθρώπινη ορμόνη αύξησης HGH
Αναβολική στεροειδής σκόνη
Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Αναβολική στεροειδής σκόνη προμηθευτής. © 2017 - 2023 biotechsteroids.com. All Rights Reserved.