Να στείλετε μήνυμα

Co. βιοτεχνολογίας Xiongyu Yiwu, ΕΠΕ

Στεροειδής σκόνη     HGH     Στεροειδές πετρέλαιο

Whatsapp: +8615102789078

Αρχική Σελίδα

Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Όλα είναι τέλεια! Ευχαριστίες, θα συνεχίσω από σας.

—— Π Blaker

Οι ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη σας, εσείς είναι το μόνο πρόσωπο που στέλνουν τα προϊόντα πρίν λαμβάνουν όλα τα χρήματα. Πήρατε σίγουρα έναν πιστό αγοραστή!

—— Ε Chao

Γεια ο Tom, πώς είναι εσείς; Ελπίστε ότι όλος είναι καλός. Συμπαθώ τη γρήγορη ναυτιλία σας και lile θα σας έδινα όλη την επιχείρησή μου.

—— Μ. Keith

Η ναυτιλία είναι τόσο γρήγορη όσο η οπτική ίνα! Οι ευχαριστίες Tom, εσείς είναι το καλύτερο.

—— John Carlos

Ήρθε πολύ γρήγορα, σας ευχαριστεί

—— Nickolas J

 • Γραμμή Παραγωγής
  Με την προηγμένη τεχνολογία και τον εξοπλισμό παραγωγής, την ισχυρή τεχνική δύναμη, το πρώτης τάξεως εργαστήριο και τον εξοπλισμό επιθεώρησης. έχει αναπτυχθεί σε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο κατασκευαστικός τις αναβολικές στεροειδείς σκόνες με τις προσπάθειες και τη συμβολή αρκετών ετών των πεπειραμένων τεχνικών στις διαφορετικές περιοχές.

   

  Συμβεβλημένο το επιχείρηση εργοστάσιο έχει προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής και τις εγκαταστάσεις, την τέλεια εξασφάλιση ποιότητας και το σύστημα ελέγχου, ολόκληρο σύνολο υψηλής υγρής χρωματογραφίας/αέριο Chromatography/UV

   

  Spectrophotometer για να διευθύνει την αποτελεσματικούς ανάλυση και τον έλεγχο προϊόντων. Το εργοστάσιο επιχείρησης έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 και την πιστοποίηση της κκπ.

   

  Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  Το εργοστάσιό μας έχει ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system. Είμαστε κύριοι των εξουσιοδοτημένων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με υψηλό

  αποδοτικότητα και υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσει και να ελέγξει

  προϊόντα.

   

  Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α είναι δομημένη σε τρία τμήματα, ειδικεμένος στους τομείς του ερευνητικού εργαστηρίου, των πειραματικών εγκαταστάσεων, και της ποιοτικής έρευνας. Για τις συγκεκριμένα μελέτες/τα προγράμματα, συνεργαζόμαστε συνήθως με τα πιό σχετικά τοπικά πανεπιστήμια

  και η γνωστή έρευνα Organizations.Chemists από τα ερευνητικά εργαστήρια και πειραματικές εγκαταστάσεις θα συνεργαστεί ενεργά και πολύ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς διαδικασίας. Η Co. Excellentbiotech Suzhou, ΕΠΕ τεχνολογία έχει 450 τεχνικά άτομα στην έρευνα και την ανάπτυξη που είναι μια βαθιά επένδυση για να παραγάγει μια σταθερή ροή του API.

   

  Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Yiwu Xiongyu Biotechnology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tom

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Στεροειδές τεστοστερόνης
Ανθρώπινη ορμόνη αύξησης HGH
Αναβολική στεροειδής σκόνη
Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Αναβολική στεροειδής σκόνη προμηθευτής. © 2017 - 2023 biotechsteroids.com. All Rights Reserved.